septemberungens.blogg.se

Design

Försöker fixa den förbannade designen, får slutgöra det imorgon, för nu ska lilla jag sova...



Från söndag och förkrossad till tisdag och livet leker.

Ja, ungefär sådär..
 
Var på P&J i söndags, har känts jättebra när jag tränat och tyckt att vi verkligen är på gång. Men det gick inte bra, inte alls. Hoppade 1 meter, och hon stannade på första hindret två gånger. Det slutade med att vi la ner hindret så hon skulle hoppa, och till och med då stannade hon till, men sedan hoppade hon. Efter det hoppade hon hela banan fint. Sen hoppade jag om den, och då fick vi ett stopp för hon skyggade för en funktionär och hade lite korsgalopp. Det låter inte sååå farligt, men den stora grejen var att hon inte sög mot hinderna. Det kom mer och mer, och sista linjen andra gången kändes bättre iaf. 
 
Men i tisdags hopptränade vi, jag var lite skeptisk, men var med ändå. Vi övade omhoppning, och det gick så sjukt, underbart bra att jag log hela träningen. Först hoppade vi en serie och sen skulle vi komma snett på ett hinder, och sist en bana. 
Hon bjöd jättefint och vi avslutade med att hoppa två hinder. Det sista låg på ca 120 och hon bara klippte det. Vi kom snett och snabbt, som i en omhoppning, och herregud vad hon hoppade. Min sötnos :*

En väldigt slarvig banskiss av de, sista banan.

Cool outfit


New in


HALLÅÅÅ

I brist på annat att göra såhär på morgonkvisten kände jag att bloggning kunde bli bra...
Idag i skolan har jag inge lektioner, wohooo, så det är bara eget arbete som gäller, tänkte göra spanska och matte. Jag har på mig ett par nya byxor, ni ska få se dem senare.

Hejdå lilltå.
 
Sötnosen :*

Får tjejer boxas?

Det är ett jäkla tjat på vissa människor i min närhet. När jag säger att jag har börjat boxas så får jag inte den reaktionen som jag vill. När man säger något sådant vill man, eller iaf jag ha enn svar som 'Vad kul!' eller kanske 'oväntat, men roligt för dig!'. Istället får jag 'VA?! har DU börjat boxas? Du är ju TJEJ..?' 
 
Jag förstår inte hur folk tänker. Det är klar att man kan tycka att något är oväntat, men att upprepa det många gånger vid flera olika tillfällen tycker inte jag är speciellt trevligt. Själv börjar jag känna att jag är dålig och tänka att jag inte ska boxas förjag är tjej. Men det är ju helt fel tänkt av mig egentligen. Jag ska göra det jag tycker är kul och inte låta någon annan betsämma.
 
Visst, när jag var mindre var jag alltid den 'rosa tjejen', den som aldrig gjorde fel, barbiedockan. Jag har långa naglar, jag sminkar mig, jag använder hårinpackning. För två år sedan hade jag aldrig kommit på tanken att börja boxas, inte för att det inte hade varit roligt. Utan just för att människor runt omkring mig inte hade tyckt att jag passade till det, var stark nog.
 
Jag har fått kommentaren 'men du är ju så klen'. Och då tänker jag, jag har spelat tennis i 7 år mellan 1 och 5 dagar i veckan. VARJE vecka. Då får man armmuskler OCH benmuskler. Jag har ridit i hela mitt liv och av det får man mycket benmuskler, men även där arm och magmuskler. Jag är också starkare än många killar och nästan alla tjejer i hela 9:an på min skola. 
 
För mig är det självklart att alla får göra det de själva vill, om det så är att boxas eller vara modell. Alla är lika värda, gå emot normen och tänk inte på alla andra!

Träning

Tjena, jag vet att det var längesedan men jag har inget att blogga om...
Nu är jag iaf hemma från en hård boxningsträning - 2 timmar är inte lätt, inte ens stretchningen får man vila, för den varvas med armhävningar, situps, rygglyft osv. 
 
Mina skor skaver lite också, inte najs! :(
 

Klinker update


Klinker

Vi skulle börja klinkra idag, men efter att allting motarbetat oss hela morgonen tror jag att vi lägger av snart...
Ingen som känner sig manad att sätta ihop denna klinkerskärare utan bruksanvisning ? :D


Goodmorning sunshines

Tjenööö,
nu ska jag strax till skolan, slutar två och tror att jag måste åka direkt hem. Efter det blir det en sväng in till Malmö för några ärenden samt hälsa på, och äta hos mormor och morfar!
Vi har även kvällsfodring ikväll, så tar det på vägen hem från Malmö.
Pluttehästen får vila idag, så det blir väl inga riktigt roliga inlägg om det heller haha. Ska försöka se till så att bloggen inte dör igen... 
 
Världens godaste killparfym, passar inte riktigt in... menmen..

So uppgift klar

Då var terminens första uppsats klar, fast man kan nog inte kalla det uppsats.. Vi kallar det uppgift istället. Det var begränsing på en sida, PÅ EN SIDA skulle man få plats med hur mycket som helst och ändå analysera... var nära att jag ändrade typsnittet för att fylla på med mer, men jag tror att jag klarade mig ganska bra. Vi ska nämligen diskutera om det imorgon på vårt seminarium.
Hade nog tänkt nanna nu, godnattttt.


Stall uppdaterad


Tjena människor

Nu ska vi snart ner till flyinge och kolla på en träning med en potentiell tränare. Vi får se hur förblir med det, men förhoppningsvis är jag en tränare rikare när jag kommer hem igen. Sedan drar jag vidare till stallet och trimmar min bebis lite.
Men först och främst ska jag äta, seees.


Inspo


Ny favvotröja


1 januari 2013

Tjena, 
varit en rätt chill dag, Hillevi, Emma och bebo sov här till idag och dom åkte hem vid två. Sen stack jag till stallet och skrittade ut min ponnyplutt. 
Nu sitter jag bara och halv-sover och är sådär 'tonårstrött' som man får lov att vara när man är just det, tonåring.
Bild sen inatt.