septemberungens.blogg.se

Home

Tjena,
hemma från bonna för idag. Ska dit imorgon igen så orkade inte vara där för länge, plus min bror fyller år imorrn och jag jobbar, så jag måste upp tidigt... 

Men det var sjukt chill i alla fall, invige med en Life Energy och två munkar, 10 minuter senare blev det Booster, extreme fly och virvelvinden efter varandra (gör jag ALDRIG om). Jag brukar aldrig vara den som mår illa i karuseller, men jag trodde ärligt att jag skulle spy efter det.. 

När vi skulle till bussen sen insåg vi att hållplatsen var flyttad, så vi sprang omkring som idioter för att hitta någon annan och hann precis med den bussen. Är somsagt hemma nu och tänkte göra lite SO så min lärare blir glad.
 
Huset ser lite läskigt ut...

Godmorgon

Tjena,
nu drar jag elldeles strax till skolan i det fina vädret och efter det drar jag vidare till stp för bonna marknaden med Danne, Emma, Albin och många fler. Lär bli awesome !

Träning

Tjena,
det gick inte speciellt bra idag. Eller både och, första halvan gick SUPER, sen helt plötsligt tjurade hon till och började stanna. Efter många om och men fick jag över henne och sen hoppade hon lika bra igen. Liksom.. va..? Jag tror alltså att hon bara tjurade, men vi får väl se. Hon ska vila imorgon då jag åker till bonnamarknaden direkt efter skolan med mina polare. 


Qaiza

Okej, såhär ligger det till:
Jag tränar ju för tobias Grönberg som ni kanske vet, hon går helt outstanding på träningarna, alltså RIKTIGT bra. Vi klarar alla övningar perfekt. Men på tävling, då händer det något. De senaste tre (?) tävlingarna har vi stannat ut oss. Jag vet inte vad som är fel.
 
Hon är en extremt känslig häst som står flykt närmst, hon får prestationsångest eller i alla fall blir hon nervös på tävling, men det brukar inte spela någon roll. Hon brukar ju hoppa ändå, men varför inte nu? Vi vet inte.
 
Jag ska träna idag och prata med Tobias, det kanske helt enkelt är så att hon inte vill hoppa mer? Jag överväger att satsa på dressyr istället, hon är väldigt fin i det också, och släppa hoppningen. Kanske inte för alltid, men för att komma på andra tankar?
 
Gud, jag vet inte. Har ni några förslag får ni gärna komma med dem, jag blir tokig.
 

Albin dator

Okej, nu var det längesedan igen, jag vet. Sitter just nu framför älsklings dator i skolan, mycket produktivt.. Han har windows 8 och jag har mac, fungerar likadant, precis... eheh, inte alls.

Ska bli bättre och sånt, som alltid, får se hur länge det håller nu. Ni får uppdatering om mig och Qaiza senare, nu ska jag göra So, eller pussas... Vi får se
 
Hejdå från oss :*