septemberungens.blogg.se

Varför?

Varför går man upp såhär tidigt medvetet ?
Jaja, ska ju tävla idag i Eslöv och där är typ inga starter så...
Nu måste jag ta på mig, see ya


Mat

Lördag, jadåååå ;D


Fääääääärdig

Såja,
nu har jag jobbat och ridit ut två hästar i stormen och ska äta lunch..

Jag red Evert idag, jag red honom förra året också om ni kommer ihåg? :) Jag red ut med mamma, det gick bra. Han blir stark och springer, som en ponny men typ väldigt mycket starkare.. ehe..

Sedan red jag ut Qaiza också, hon var helt galen.det var ett tag sedan jag red ut, och det märktes! Redo dock bara en halvtimme eftersom att jag ska tävla imorgon, hon går alltid bättre när hon är lite laddad..

Nu ska jag äta, hörs sen.
 

Mot jobbet

Tjena,
har precis ätit frukost och om några minuter kör pappa mig till Gryteskog och så jobbar jag där hela förmiddagen. Där är nada täckning så jag kan inte uppdatera, sen ska jag till stallet och då blir det inte heller någon uppdatering.. Så bloggen vilar och vi hörs sen ;D


I´m the king of the world

Nu kommer oseriösa små fjortisar (som jag) bli otroligt ledsna över mitt uttal, men jag är kung över världen. Eller jag borde iallafall vara det. Jag är bara bäst, så är det. 

AHAH, kanske inte, men jag tycker faktiskt att jag borde vara det. Idag på vårt so seminarium frågade läraren hur vi kan göra för att göra välden bättre. Jag svarade då precis vad jag tänkte, utrota mänskligheten och låt djuren ta över. Känns som att det hade blivit mindre utsläpp då...

Nä men tycker ni inte att det kanske är den bästa lösningen någon någonsin har hört talas om, och att jag borde vara som Obama och bara säga att "Tjena, ny dag. Idag känner jag för att utrota mänskilgheten, och så gör alla det för att de dyrkar mig. 
 
*suck* vilken total lycka det hade varit, men eftersom att jag är ledaren borde vi utrota alla utom mig. Eller, det blir kanske lite ensamt, så jag och fyra till får stanna kvar i livet medan alla andra tar liven av sig. 
 
WIHOO, världens undergång blir uppskjuten och vi lever lyckliga i alla våra dagar, perfekt universum med perfekt ledare. 

Detta är förövrigt ingen bullshit, jag sa så och det var mer människor som instämde och höll med om att det hade varit det bästa sättet.
 
En mycket charmig bild på världens (?) nya ledare. Julia Köttbullen Forevergay Blom. PUNKT.

Vi sitter 5 meter ifrån varandra..


Duktig Julia

Så, nu har jag varit duktig. Har precis skrivit klart min no-arbete som inte ska in förrän på tisdag. Så många dagar innan jag behöver. Otroligt skönt, synd bara att jag glömmer den sköna känslan mellan alla "sistaminuten" inlämningar jag gör. 
Skulle bara säga hej ;D


Kom igen nudå


Dagen

Amen tjena och hallå galna bloggläsare...

Idag är det en ganska chill dag i skolan, måste bli klar med vårt bildprojekt bara. Har en uppgift som ska in på tisdag jag borde börja med och annat smått och gott. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, men måste trycka in ett träningspass mellan stallet och pojkvän också. 

Så godnatt så länge så hörs vi sen :)
 
HAHA, bild sen nyår :p

Choice, change and chance

Nu har jag och pojkvännen beslutat oss för att sluta äta så mycket godis och skräpmat och ta tag i våra liv. Var på boxning igår, körde verkligen så hårt jag kunde. Skönt.

Idag när jag kom hem från skolan gick jag direkt ner till vår crosstrainer som vi har i källaren och sprang ca 4,5 km. 
1,5 km - nivå 1 - 5 min
2 km - nivå 11 - 7 min 8 sek
1 km - nivå 1 -  3 min 2 sek
Nivå 11 är att det börjar på lättaste och sedan går till svåraste och sedan ner igen. Jobbigt värre, men ack så skönt.


Förra helgens tävlingar

Tjena,
tävlade i söndags. tog LC & LB för at börja säsongen bra. Och visst blev det bra alltid! Kom hem med en vinst och en tredjeplacering.
I LC:n nollade vi klockrent, kom bra på alla hinder och red en snabb, men balanserad omhoppning - vinst
I LB:n gick det också jättebra, tappade dock stigbygeln efter 7:an och det var båge till 8:an på relaterat avstånd, så jag kunde inte stanna. Jag stannade henne vid första i omhoppnigen för att ta stigbygeln och sedan nollade vi resten. Så Qaiza nollade och jag fick 6 fel eller vad det nu blev :D

Ska till Eslöv på söndag, då blir det LB & LB+5 sedan hoppas jag att jag kan lämna LB med qaiza för gott :)